Erhvervskunder

Landbrug og industri

SNConsulting leverer rådgivning indenfor byggeri af stalde til svin, køer eller kyllinger samt haller til den øvrige industri. Igennem 30 års erfaring inden for landbrugsbranchen yder vi uvildig rådgivning i forbindelse med dit byggeprojekt, hvad end det drejer sig om nybyggeri, ombygning eller tilbygning, til konkurrencedygtige priser og højt fagligt niveau. Ved indledende førstegangsbesøg, afdækker vi dine behov og hjælper dig frem mod en myndighedsgodkendelse. Der udfærdiges projektmateriale, som der kan bygges efter og søges de nødvendige tilladelser efter. Der udsendes udbudsmateriale og forhandles med den vindende entreprenør indtil der foreligger en underskrevet kontakt. Der afholdes opstartsmøde, byggemøder samt afholdelse af afleveringsforretning med de tilhørende dokumenter.

Hvad koster det?

Vi yder uvildig rådgivning i forbindelse med dit bygge- eller anlægsprojekt, til konkurrencedygtige priser og højt fagligt niveau. Ring og hører nærmere på 61 33 77 30 eller udfyld tilbudsformularen på hjemmesiden.

Tryghed omkring byggeprocessen

SNConsulting har en rådgiveransvarsforsikring ved Tryg Forsikring A/S police 670-9.532.120.301, hvilket betyder, at alle projekter er dækket af denne forsikring, som dækker personskader og tingskader. Vælger du os som din rådgivende ingeniør, er du i trygge hænder hele vejen gennem processen.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl, hjælper vi dig gerne. Kontakt os på mail eller telefon, så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.