Privatkunder

Byggetilsyn

SNConsulting levere byggestyring/byggetilsyn, så står du midt i eller skal til at op starte et byggeprojekt, og ikke kan gennemskue alle detaljer eller måske ikke har tiden til det, er hjælpen lige om hjørnet. Ved at vælge at tilknytte et byggetilsyn til dit byggeprojekt, minimeres risikoen for skjulte fejl eller svigt i dit byggeri. I samarbejde med dig skræddersys en tilsynspakke, således indsatsen passer til dit arrangement. Tilsynspakkerne rækker lige fra enkelte tilsyn på de kritiske tidspunkter til fuld styring af dit byggeprojekt Ved hvert tilsyn udarbejdes der en tilsynsrapport som fremsendes til håndværkerne i dialog og løbende proces igennem byggefasen.

Den løbende kontrol

Det løbende tilsyn skal tilsikre at det byggetekniske følger gældende normer og standarder, som er gældende for hver fase af byggeprocessen. Dette for at du ved overtagelse med ro i sindet kan overtage et flot hus, med en kvalitet helt i top. En plan for tilsynene på de kritiske tidspunkter kunne udføres efter følgende plan.

  1. Tilsyn med fundamenter og udvendige dræn
  2. Tilsyn med inden støbning af betongulve eller terrændæk
  3. Tilsyn med murerarbejde og lette indvendige vægge
  4. Tilsyn med opstart af flisearbejder
  5. Tilsyn med dampspærre
  6. Tilsyn med fastgørelser af tag
Aflevering

Ca. 14 dage før afleveringen gennemgås byggeriet og der udfærdiges en liste som oplæg til afleveringsprotokol, som forelægges for håndværkerne, for at tilsikre at alle de største fejl og mangler er afhjulpet inden selve afleveringen. Ved selve afleveringen vil der blive fulgt op på tidligere tilsynsnotater og eventuelle tilbageværende mangler og den endelige afleveringsprotokol bliver udfyldt og underskrevet.

Hvad koster det?

Vi yder uvildig rådgivning i forbindelse med dit byggeprojekt, hvad end det drejer sig om nybyggeri, ombygning eller tilbygning, til konkurrencedygtige priser og højt fagligt niveau. En tilsynspakke sammensættes efter dit behov, men en typisk pakke indbefatter 6 faste tilsyn på de kritiske tidspunkter i byggefasen. Ønsker du totalstyring af din byggesag eller blot et fagligt råd, leverer vi også det. Ring og hør nærmere eller udfyld tilbudsformularen på hjemmesiden.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl, hjælper vi dig gerne. Kontakt os på mail eller telefon, så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.