Privatkunder

Varmetabsberegning

SNConsulting udfører energirammeberegninger som kommunerne oftest kræver i forbindelse med byggetilladelser af tilbygninger, ombygningsarbejde eller ved nybyggeri. Energirammeberegningen eller også kendt som varmetabsberegninger er beregninger af, hvor meget energi der skal til for at opvarme bygningen og til at drive bygningens varmeforsyning og ventilation. Beregningerne er ligeledes oplysninger om bygningens isoleringsevne, som der stilles krav til i bygningsreglementet. Energirammeberegninger kan desuden indeholde data om specielle forhold, eksempelvis hvis der er installeret varmepumper, solceller eller lignende.

Hvad koster det?

Prisen for Energirammeberegninger/varmetabsberegninger afhænger af kompleksiteten af byggeprojektet samt kvaliteten af tegningsmaterialet. Energirammeberegning kan udføres fra 2.000,- kr. ex. Moms
I tilfælde af større byggeprojekter eller manglende tegningsmateriale bedes du kontakte SNConsulting eller du kan udfyldes tilbudsformularen på hjemmesiden, hvorefter du vil modtage et uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål eller er du i tvivl, hjælper vi dig gerne. Kontakt os på mail eller telefon, så vender vi tilbage med svar hurtigst muligt.